måndag 30 november 2009

CC

MiMas har ju haft CC på Svensk Scrapbooking i helgen, ett upplägg som jag tycker är perfekt!! Man slipper registrera sig på en massa olika forum som varje butik har och som man sen glömmer bort inloggning m.m. till. Så jag hoppas att fler företag hoppar på den trenden!

Jag hann med hela 4 bidrag denna gången!! Mer än jag väntat mig, så jag är nöjd. Tycker att det är väldigt roligt med CC, det blir så varierande och ofta ganska utmanande att skapa till.

Så här kommer mina bidrag...

Till den första som jag gav mig i kast med skulle man göra ett vinflaskekort. Shit tänkte jag direkt, den struntar jag i. Jag har gjort ett par tidigare och allihop har åkt i papperkorgen... Men skam den som ger sig!! Denna gången skulle jag bara göra ett och bli nöjd!! Och det blev jag, hihi...

Mallen ritade jag själv. Jag utgick ifrån ett vanligt flaskkort men ändrade om så jag fick ett som gick runt nästan hela flaskan istället. Röd cardstock som bas, läckra papper och en gullig Magnoliastämpel. Och blommor :)
Där bak har jag fäst öljetter, ganska tätt och sedan trätt i ett band i varannan av öljetterna. Precis under rosetten tyckte jag att det passade bra med en blomma oxå.
En härlig och läcker tag ville jag ha med oxå. Jag har först distressat den med 3 olika färger, sen stämplade jag med en fiiiin God Jul-stämpel, ruggade upp kanterna och sist hällde jag UTEE-pulver över alltihopa och värmde. Himla fräckt faktiskt.
Från tagen har jag hängt två söta charms oxå i ett snöre oxå.
Magnolia stämpeln har jag målat med PM-pennor som jag fått låna av min goa vän Lillnettan, (tack söta du!) egentligen ska jag kombinera dem med mina MCP-pennor, men de har Lillnettan fått låna, så det får bli en annan gång, hihi...
Massa blommor och rosor måste jag ju så klart ha med oxå...
Till nästa utmaning skulle man skapa en LO med en bestämd rubrik. Man skulle fortsätta på denna rubrik "Jag önskar mig" och det var inte svårt kan jag säga!! För just i dagarna har min goa DT-mamma Inger på Pysseltagen fått hem såååå fina scrapväskor!!! Och jag vill så gärna ha en.
Eftersom jag släpar med mig alla mina grejer i olika kassar varje måndag så skulle verkligen en riktig väska underlätta. Men min ekonomi håller inte med mig, undra varför?
Just nu har jag bara den svarta laserskrivaren installerad och inga kort hade jag heller, så skrev ut ett foto på laserskrivaren och det blev ju riktigt bra, och en bild på en väska letade jag upp i en tidning. Sen var det bara att börja skapa!
Rubriken skulle ju som sagt vara "Jag önskar mig", sen har jag fortsatt och skrivit "en riktig SCRAPVÄSKA"!! Om jag skriver det riktigt stort kanske tomten hör mig?
Skelettblad, blommor och olika brads i mitten. Några vackra sammetsblad och en söt charm. Och lite blingbling så klart! Ramen som ni ser en liten bit av till vänster, jag har målat med Crackle Paint och distressat rejält efter.
Nästa tävling gick ut på att man skulle göra ett julkort i vintagestil med ett vintagefoto. Och det fick inte vara en stämplad bild. Kul och annorlunda så det hakade jag ju så klart på, hihi...

Två läckra bilder som jag köpt någongång för lääänge sen, superfina och lite blanka. Jag målade dem med den genomskinliga crackle painten och ruggade kanterna så klart.
En urtavla och några läckra papper valde jag oxå. Bokstäverna är stickers som jag shoppat hos Pysseltagen så klart :)
Kolla in blomman. Visst är den fiiiin! Den har jag minsann gjort själv. Hittade en så rolig tutorial på youtube, och då var jag ju bara tvungen att testa, hihi... Spets och sammetsblad igen.
Den sista utmaningen var ett altra något, och den hade jag egentligen inte tänk ge mig på. Jag är ju inte världens snabbaste scrappare och altra tar sin lilla tid. Förutom det här då!! Jag var på pysselträff förra helgen och när vi kom så låg det varsin sån här söt chokladbit på våra platser.
Jag blev ju så klart supersugen på att prova!! Tänk er att ge bort en egengjord ask, med sånna här små sötnosar i!
Nu är jag trött så nu blir det till att slappa framför TV:n en stund innan det är läggdax!
Kram
BellaMio

14 kommentarer:

  1. Du är helt otrolig.... Super duktig är du!

    Kraaaaaaam..

    Ps du har möjligvis inte länken till hur man gör blomman??...*blinkar snällt*

    SvaraRadera
  2. Guuud vilka fina alster! Snyggt det där att låta flaskkortet gå runt flaskan med korsettsnörning där bak och vilka söta godisar - sådana ska jag absolut försöka hinna med att göra! En riktig scrapväska står på min önskelista också, vi är en grupp som träffas varje onsdag och mina saker årker IKEA-bag så jag förstår vad du menar! Klart att du vinner med något av dessa fina bidrag =)

    SvaraRadera
  3. Sååå enormt vackra alster du gjort, makalöst!!! Vinflask kortet var ju helfräckt..."liftvarning" ;)
    Ha en bra dag!

    SvaraRadera
  4. Så himla fint!!! Alltihop :)

    Ang scrapväska; jag är supernöjd med min från Panduro. Vet inte om du hann se den när jag rullade in den på träffen?! Och den är ju i bättre prisklass än de andra märkena ;) Plus att den är rööööööd <3

    SvaraRadera
  5. Supersnygga, alla alster! Mest gillade jag vintagekortet, det tror jag du vinner med...

    SvaraRadera
  6. WOOOW!! VIlka ursnygga alster du har gjort! SUperfina!! =)
    kram kram!

    SvaraRadera
  7. Ååååå Woooow vilka superduper snygga alster du har gjort!!! Du har verkligen varit flitig!

    Ha det gott!
    kramelikram Pernilla

    SvaraRadera
  8. Superläckra alster, du har så fin stil. :) Hade gärna tagit emot en låda av sistanämnda. *skrattar*

    SvaraRadera
  9. Du är jätteduktig! Det där vinflaskkortet är ju supersnyggt!

    Vilka söta karameller. Den tanken tror jag att jag sparar till Nyårs middagen! Tack!.. :D

    SvaraRadera
  10. Åh, vad jag gillar att kika in hos dig. Här finns så mkt fint att titta på. Flaskan blev ju kanon och chokladbitarna såg ju ur gulliga ut. Himla duktig du är. Kram...tyrasmatte.

    SvaraRadera
  11. Oj vilka fina flaskor! Tänkte bara lämna ett litet avtryck och säga att jag hittade din fina pyramid exploding box och prövade på en sådan! Tack för inspirationen! =)
    Det var säkert inte sista gången! MVH Elin

    SvaraRadera
  12. Otroooligt fina alster som vanligt-
    Bara älskar ditt originella vinflaskekort, stark liftvarning på det :) !
    Önskar en fin fortsättning på advent och hoppas det ska börja ramla in lite tävlingsbidrag snart!
    Eller kanske något bländande vackert och glittrigt inspirationskort från min fantastiska DT-kollega;)...
    KRAMAR!
    Eva

    SvaraRadera
  13. Underbara alster!! :0D
    Kramen Kicki

    SvaraRadera
  14. Otroligt fina alster altsammans. Flaskkortet är ju helt underbart. Tycker även om ditt kort. Du är så himla duktig.

    SvaraRadera