tisdag 19 augusti 2008

Vinstpaketet

Nu när båda tjejerna fått sina paket så lägger jag upp den utlovade bilden på vad som fanns i deras hemliga paket.


Det är 10st olika mönstrade papper, en bit rosa punchiella, 4st tickets och ett halv ark med grungeboard från Tim Holtz, ett journalingpapper, band och sånna däringa raindrops (som jag bara äääälskar). Tror inte jag glömt nåt nu. Jovisst ja, 5 påsar att göra påskort av oxå. Kom ihåg att hålla lite koll på tjejernas bloggar för att se vad de gör för snyggt av paketet.


Som avslutning tänkte jag visa en LO som jag gjorde för ett tag sen... Min dotter (som är 5½) har haft mycket bekymmer över sitt hår. Alla kompisar på dagis har långt, fint och tjockt hår. Som sätts upp i tofsar och flätor var eviga dag. Men som synes så har ju inte min dotter det. Detta har stört henne väldigt mycket, trots att en mycket smart dagisfröken sa till henne att hon hade änglahår!! Historien slutar i alla fall som så att hon fick ta hål i öronen (nåt som ingen annan på dagis har!) och nu känner hon sig jättefin och vacker hon oxå!

Tuddelu tills i morgon!1 kommentar:

  1. Söt tjej du har! Jag har också en dotter som inte har det där tjocka änglahåret. Duktig tjej som vågade ta hål i öronen.

    SvaraRadera