söndag 23 januari 2011

Två videoklipp och en läcker BlogCandy!!!

Först och främst vill jag tipsa om en superläcker BlogCandy som Pysseltagen har!!! Kolla bara!!!

Vill du ta chansen att vinna denna läckerhet så kila in till Pysseltagens blogg och kolla hur du gör!!Igår var det ju som vanligt min bloggdag hos Pysseltagen och jag visade två olika videoklipp. Ett som visar hur jag skapar mina Slidercards.... Det är så kul och ganska enkelt att göra.Är ni sugna på att göra ett likadant så kommer videoklippet där jag visar hur jag gör här:Men inte nog med det!!! I fredags fick jag ett alldeles underbart DT-paket av Inger med massa roliga saker i, så jag var ju bara tvugnen att leka lite, hihi...

Så jag har ett klipp till till er där jag visar hur jag lekt med chipboard och Mod Podge. Mod Podge är nytt i butiken (Paper Matte Finish, Matte Finish, Shimmer Gold och Silver Hologram) och något så underbart som ett vattenbaserat lim/lack. Du kan stryka på det med en vanlig pensel och sedan bara tvätta av penseln med lite ljummet vatten. Du kan använda det när du klär in chipboard med papper, till att lacka över något för att ge det en fräck yta eller för att det ska hålla bättre. Ja helt enkelt perfekt till allt möjligt!!! Jag ska så klart köpa mig en burk av varje sort, hihi... Glitter, blankt, matt, Åh, jag vill ha allihopa!!

Här kommer då klippet!Dessa läckra dekorationer ska jag använda till en LO, har jag tänkt mig, men den får ni se en annan dag!!


söndag 16 januari 2011

Gjort min egen mask!

I veckan har jag pysslat med att göra mina egna masker och så skapa bakgrunder med dem. Gillar att kladda med distresser och mists, hihi...

Jag har en del masker här hemma, både från Tim Holtz och från Heidi Swapp men jag har liksom redan använt dem så många gånger att jag ha lite nytt... Så jag plockade fram min Big Shot, Mask Sheets från Tim Holtz och en favoritdies och gjorde en egen mask! Kolla in mitt klipp så ser ni hur jag gjorde både masken och kortet!
 Materiallista hittar ni i Pysseltagens blogg...

Å så några bilder på kortet oxå:


Syns inte alls att jag gillar fåglar va?


 En liten närbild på den maskade fågeln...Och så en bild på den cooola stämpeln från Rox Stamps, tyckte den passade så bra på det här kortet :)
Hoppas ni har blivit nyfikna och vill titta på min video där jag visar hur jag gjort!


söndag 9 januari 2011

Tissue Tape!

Igår visade jag hos Pysseltagen hur jag lekt med Tissue Tape, hade superkul och så klart har jag filmat hur jag gjorde!!

Men först vill jag visa kortet:


 Ganska läckert eller hur? Jag gillar verkligen den här varma gula färgen!!


 En vacker text, stämpel från Rox Stamps.Här är en av dekorationerna som jag visar på videoklippet hur jag gjort. Visst är den fiiin? Bara älskar den där chipboarden!! Pärlpluttar och så en vacker knapp.Världens sötaste pippi, visar denna oxå på videon :) Himla kul och enkel att göra är den oxå!Å här kommer då videon:

 

Hoppas ni gillar den!! Jag får be om ursäkt för missen när jag var utanför videokameran och pysslade, tur att jag kan skylla på att det bara är min andra video, hihi...

Allt material finns hos Pysseltagen :)


Tack för all härlig feedback jag fick min video förra veckan!! Det är tack vare er som jag vågade göra en ny :)


måndag 3 januari 2011

Mitt första youtube-klipp!!

Idag är det premiär här i bloggen!!! Jag har nämligen lagt upp mitt första klipp på Youtube! Så glad och lite stolt oxå faktiskt....Vad tycker ni? Jag vill gärna feedback, både positiv och negativ... Bra att veta om man behöver ändra på något till kommande videor :)


Och så här blev kortet som jag skapade med den söta lilla snögubben!


 Vit cardstock som kortbas, ett gammalt mönstrat papper som jag hittade bland mina spillbitar, och ett brett vitt sidenband med en rosett som pricken över i:et...


 Blommorna är gjorde med en dies från Sizzix och en läcker pin.


Små bokstavstickers med 3D-lack på.


Å så den söta snögubben då. Jag har stansat ut den med spellbinders och en lite större scalloped oval i vit cardstock under. På kanten av snögubben har jag lagt en tunn kant med Stickles så det glittrar så fint och små pärlduttar runt den yttre som jag gjort med Paper Pen.


Materiallista finns i Pysseltagens blogg!

Det var allt från mig idag, hoppas ni gillar min video och mitt kort!