söndag 28 december 2008

en liten utlottning...

finns hos http://jennys-kreativasida.bloggagratis.se/. Jag tycker det är så gulligt med alla snälla goa tjejer som här och där i sin bloggar lottar ut så skapar-paket!! Det är så lätt att förgylla dagen för någon annan genom att bara skicka en lite rak eller ha en utlottning.

Så kika in till Jenny och var med i utlottningen du oxå!

onsdag 24 december 2008

Ett julinlägg!

Jag vill med detta inlägg önska alla mina goa vänner och läsare en riktigt GOD JUL!!! Jag är så tacksam för alla fina kommentarer jag fått sedan jag startade min blogg i augusti. Jag har fått två fina awards, PIFar och RAKar och massor av underbara, goa och gulliga kommentarer!! Tack alla ni goa :)

Nu ska jag samla ihop min familj och åka till norra Öland för att fira jul med släkten.

Synes!

lördag 20 december 2008

Dax för nomineringar...

Så var det då dax för mig att göra rätt för mig! Jag har ju fått en sån fin award av mysmumlan och nu är det min tur att nominera 5 st!

Så... de nominerade är:

Sandras hörna http://sandraekeblads.blogg.se/ . Väl värd ett besök. Målar jättefina motiv och har massa fina pyssliga saker att inspireras av.

Lillnettans pysselkaos http://lillnettan.bloggsida.se/ En vän irl och superduktig scrappare.

Lillis70 http://lillis70.blogspot.com/ Hon har massor av fina alster i sin blogg.

Anili's blogg http://anilisblogg.blogspot.com/ Massor av härlig julinspiration och så där detaljerade alster som jag gillar!

Adéle's pyssel http://adeleo.blogg.se/pyssel/ superduktig tjej med hur mycket fina kort och annat smått och gott som helst!

Reglerna är som följer:

1. Den nominerade får lägga upp bilden på hans/hennes blogg.
2. Länka till personen du fick den ifrån.
3. Nominera minst 5 st andra.
4. Länka till dem i inlägget.
5. Lämna ett meddelande på den nominerades blogg.


Så nu ska jag titta in till tjejjerna och lämna små kommentarer, sedan blir det pizza!

Hejsvejs på er!

söndag 14 december 2008

Tilldelad en award!!!Japp, det är gulliga och supersöta Ulrica http://mysmumlan.blogspot.com/ som har tilldelat mig denna fina utmärkelse! Jag blir så glad och så rörd av att ni som tittar in till mig tycker om det jag gör. Att jag kan inspirera er ibland...


TACK, snälla Ulrica och alla ni andra som tittar in till mig! Era kommentarer betyder jättemycket för mig.
Reglerna säger så här:
1. Den nominerade får lägga upp bilden på hans/hennes blogg.
2. Länka till personen du fick den ifrån.
3. Nominera minst 5 st andra.
4. Länka till dem i inlägget.
5. Lämna ett meddelande på den nominerades blogg.
I morgon ska jag ta och ge mig ut på en rejäl bloggrunda och leta upp 5 bloggar som jag vill hedra med denna fina utmärkelse!
Nu är det filmtajm! Popcorn here I come...

Luktar så gott!!

Ja i fredags luktade det så gott i vårat hus. Jag torkade frukt i ugnen. Apelsiner, citroner, lime och äpple! Tänkte ha dem i en stor skål med några kanelstänger och lite fina scrap-dekos. Men jag var bara tvungen att ta en bild och visa er. Är det inte underbart så säg?!


Det är ju så lätt att göra själv oxå. Jag har varmluftsugn så jag fick in båda plåtarna samtidigt. Jag hade ungen på 50-75 grader och det tog väl ca 3 timmar. Man skär skivorna ganska tunt och lägger dem på bakplåtspapper. Sedan måste man sticka in en träslev i luckan för den får inte vara helt stängd. Fukten från frukten måste kunna komma ut. Annars torkar de aldrig... Jag vände mina ett par gånger. Vet att man inte ska behöva det, men jag ville ha dem jämbrända. Har man möjlighet så kan man lägga dem på ugnsgallret över natten eller så, så är man säker på att de är helt torra.

Hoppas ni inte stökar för mycket nu när det inte är så långt kvar till jul, utan ni hinner med lite pyssel oxå.

Tack för att ni tittade in och skriv gärna några rader!

fredag 12 december 2008

Jag hann!!

Tänka sig, jag skickat in en ansökan till www.designat.se . De söker två nya till sitt designteam. Jag har funderat på det hit och dit, men inte riktigt vågat. Men så i onsdags så får sjutton i min man!! Han sa att du kan ju alla fall inte komma med om du inte ens söker! Och ja... det är ju sant. Och jag har ju faktiskt lika stor chans som alla andra. Friskt vågat, hälften vunnet!

Sagt och gjort... Nu var det bråttom, 3 LO's eller 2 LO's och ett kort skulle knopas ihop, och det till senast idag!! Men kl 23,00 gick mailet med ansökan och tre nyknåpade LO's iväg. Jag både vågade och hann. Det var helt ok att visa upp sina alster, så här kommer dom.

Föresten, lämna en kommentar, jag blir ju så glad när ni skriver några rader...LO nr 1: Min dotter ställer alltid upp tjänstvilligt när mamma behöver någon att öva på i fotostudion. Hon är mitt lilla gull och min lilla blomma!


Detaljbild:
LO nr 2: Denna bild är på min dotter när hon var på väg till dagis den sista dagen! Hon var fullpackad med fina presenter till fröknarna. Det var lite vemodigt, så jag ville göra en stämningsfull LO, och jag tycker nog att jag lyckats.Detaljbild:Lo nr 3: Det här är en LO om när min mellangrabb tog sommarens sista bad. Det var en sån där härlig sommarkväll, med ljummen sommarbris och vacker solnedgång.


Detaljbild 1:


Detaljbild 2:Så nu kan jag bara hålla tummarna och hoppas på turen!


Återkommer i morgon med mitt senaste pyssel som gjort att hela huset luktar underbart ikväll!


onsdag 3 december 2008

Måste bara visa...

...vad som kom med posten idag!!!


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


Titta!
Min rååååsa BIA som jag beställt hos Helena på http://www.landstoken.se/!!! Den kom med posten idag. Och dessutom hade hon skickat med en liten extra present oxå... Nu ska här göras fina alster!!!

Tävlat!

För första gången har jag då gjort en LO efter en skiss och skickat in till en tävling!! Minsann!! Det är novembers månadsskiss hos http://galleri.scraphuset.se/main.php som jag skickat in till. Så nu är det spännande!

Detta är ju en typ av LO som jag nästan aldrig gör. Har så svårt att göra LO's som är "killiga" så det var en stor utmaning till mig själv... Inga blommor, ingen spets, inget lullull... Och inte var det lätt inte! Upptäckte att nästan alla min dekkos är tjejbetonade, nja eller åtminstone ganska söta eller romantiska. Inget tufft eller häftigt.

Men jag tycker jag lyckades ganska bra i alla fall! Eller vad tycker ni? Skriv gärna ett par rader, det gör mig så glad!

Hej hopp tills vi ses igen!