fredag 29 augusti 2008

Jag har fått en award!!!


Trodde jag väl aldrig!!! TACK snälla, snälla, snälla AMMI http://ammi76.blogspot.com/ !!! Jag blev så rörd när jag hittade kommentaren i min blogg att jag nästan började lipa... :) Inte ens i min vildaste fantasi kunde jag tro att det jag gjorde kunde intressera någon.
Då ska vi se..... Jag vill ju givetvis skicka denna härliga award vidare.... Så de nominerade är... http://heffis.blogg.se/ http://anettej.blogg.se/ http://carinalindholm.blogg.se/
I morgon ska jag och en kompis åka till Växjö och gå på http://www.landstoken.se/shop/ invigning av sin nya butik. Det ska bli såååå rooligt!!! Återkommer i morgon med en fin LO och en bild på allt roligt som köptes hos på Växjöturen!
Synes och höres!!

onsdag 27 augusti 2008

Mitt liv från A till Ö...

Tänkte visa er mitt A till Ö album som jag håller på med. Jag hoppade på en utmaningen på Scrappiz. Och det är verkligen en utmaning för mig... Jag gör albumet i 8x8 och det är första gången jag scrappar i det formatet. Allt är ju så himla litet!!! Får ju knappt plats med nånting och journaling har jag väldigt svårt för... så det är en riktig utmaning!! Men det är kul!!

Visar er de tre första bokstäverna idag, för tydlingen kunde man inte ladda upp hur många bilder som helt samtidigt. Men det gör ju inget då blir det fler gobitar framöver!

Bild 1:
Bild 2:


Och bild 3:Hej och so long!

lördag 23 augusti 2008

Härom dagen...

...damp det ner ett ganska stort paket i brevlådan. En sån där grön, vadderad påse från posten ni vet... Gissa om jag blev nyfiken. Kanske är det några roliga scrapgrejjer?

Nä då inte det inte... Det var nämligen adresserat till min dotter. Vi öppnade paketet och innuti låg en jättefin rosa stickad kofta!! Min dotter blev jätteglad, hon älskar nämligen rosa och hon älskar koftor! Det var min mormor som hade suttit och knåpat ihop denna vackra kofta.

Givetvis måste jag ju snabbt ner till pysselplatsen och knåpa ihop ett tack-kort! Bara ääälskar dessa stunder som ibland dyker upp helt oväntat när man bara måste scrappa ett tack-kort eller liknande...

Kortet har jag gjort av en brun papperspåse, lite spillpapper, band och ett foto på dottern med koftan på sig förstås!

Framsidan:Och insidan...

tisdag 19 augusti 2008

Vinstpaketet

Nu när båda tjejerna fått sina paket så lägger jag upp den utlovade bilden på vad som fanns i deras hemliga paket.


Det är 10st olika mönstrade papper, en bit rosa punchiella, 4st tickets och ett halv ark med grungeboard från Tim Holtz, ett journalingpapper, band och sånna däringa raindrops (som jag bara äääälskar). Tror inte jag glömt nåt nu. Jovisst ja, 5 påsar att göra påskort av oxå. Kom ihåg att hålla lite koll på tjejernas bloggar för att se vad de gör för snyggt av paketet.


Som avslutning tänkte jag visa en LO som jag gjorde för ett tag sen... Min dotter (som är 5½) har haft mycket bekymmer över sitt hår. Alla kompisar på dagis har långt, fint och tjockt hår. Som sätts upp i tofsar och flätor var eviga dag. Men som synes så har ju inte min dotter det. Detta har stört henne väldigt mycket, trots att en mycket smart dagisfröken sa till henne att hon hade änglahår!! Historien slutar i alla fall som så att hon fick ta hål i öronen (nåt som ingen annan på dagis har!) och nu känner hon sig jättefin och vacker hon oxå!

Tuddelu tills i morgon!EMMYBLOGGEN

Hittade till Emmybloggen idag. Hon har dragit igång en blogglänkningsutlottning!! Så himla kul idé. Fastnade för den direkt!

Vill du vara med i hennes utlottning så kika in på hennes sida och knip dig en lott innan onsdag kväll...

http://emmybloggen.blogg.se/

måndag 18 augusti 2008

Tänkte visa er...

... min egengjorda bandförvaring!

Så här ser den ut:
Min dotter köpte hinken full med tuschpennor. Mamma såg ju genast potentialen för hinken och fixade en annan "fin" burk till dottern och satte igång att altra.

Det var lite knivigt med hålen i locket. Först provade jag med mina fiskars öljettsättare men det gick inte alls, då tog jag håltången men då kom jag ju inte tillräckligt långt in... Då åkte borrmaskinen fram!! Och se så bra det gick då! Massor av hål blev det, sedan var det bara att sätta igång och scrappa burken, och Vips så hade jag en fiffig och fin bandförvaring.

Så march i väg och köp nya tuschpennor (hela burken kostade 35 spänn och innehöll 50 pennor!) till era tellingar så ni får en burk ni oxå!!

Vill oxå passa på att säga att vinsterna till ASKSVART och AMMI är på väg till er, med lite tur har ni dem redan i morgon! Jag har en bild på paketen men den lägger jag inte upp föränn tjejerna har fått sina paket. Vill ju inte förstöra överraskningen!

Det var allt för idag!
Over and Out!

söndag 17 augusti 2008

Och vinnarna är...

AMMI och ASKSVART!!!

Grattis tjejer!!

Skicka mig era adresser så kommer vinsten på posten om några dar! Skriv gärna en kommentar om vilken typ ni är, alltså scrappar i starka, glada färger eller bara älskar chipboard, eller så. Då är det lättare att fixa i ordning paket och alla blir nöjda och glada.

Tänkte också visa er min egengjorda bandförvaring men det får bli i morgon, så passa på att titta in då!

Hej och so long tills i morrn!!

lördag 16 augusti 2008

Julen närmar sig...

Kanske inte med stormsteg, men i alla fall. Om jag ska hinna ihop tillräckligt många julkort utan att tröttna på dem så är det bästa att börja i god tid!

Har knåpat ihop två stycken idag... Var riktigt roligt, har fastnat för det här med CrissCross kort. Tycker det ser så himla arbetat ut. Fast dessa är lite mindre, jag gjorde dem 10x10. På det sättet fick jag ut 3 stycken på ett Cardstock.

Kommentera gärna, så är du ju dessutom med i min utlottning!

Kort nr1:

Och så en närbild:

Kort nr 2.

Och så baksidan:fredag 15 augusti 2008

En liten utlottning för att fira!

Tänkte ha en liten utlottning för att fira min premiär som bloggare.

Jag gör i ordning två kuvert med 10 blandade papper (15x15) kanske någon deckos, band eller annat roligt. Vill du vara med i utlottningen så skriv ett inlägg med några hjälpande ord om bloggen. På söndag 18,00 drar jag två vinnare, så håll tummarna och Lycka Till!!

Ett speciellt TACK vill jag ge till IddeGirl som hjälpt mig med det som jag inte själv kunnat klura ut!!

onsdag 13 augusti 2008

Så har jag då äntligen skaffat mig en bloggg!

Japp!! Ikväll har jag äntligen gjort slag i saken och skaffat mig en blogg! Det finns fortfarande lite kvar som jag vill jobba med, men det kommer så småning om.


Det känns lite pirrigt! Vad ska jag skriva om, vilka skulle vara intresserade av att titta in här hos mig? Jaja, jag tar det lite försiktigt i början.


Tänkte visa ett kort som jag knåpat ihop idag i alla fall. Det är gjort av spillbits-papper (precis som nästan alla mina kort är) och en grattis-stämpel från Magnolia. Jag älskar deras stämplar!!! Min dotter tycker de ser konstiga ut "för inga av gubbarna har ju någon mun!"